fbpx

Online open dag & ouderavond groot succes!

Vanwege de coronamaatregelen konden we dit jaar helaas geen fysieke open dag of ouderavond organiseren. We hebben daarom met het hele team flink de schouders eronder gezet en op korte termijn een online open dag en online ouderavond georganiseerd. Het was heel spannend of het allemaal zou lukken en of de techniek ons niet in de steek zou laten, maar wat is het goed gelukt en was het een succes!

Online open dag

Met ruim 1200 bezoekers was de online open dag op zaterdag 16 januari een groot succes. Vooraf zijn door de docenten de goodiebags met materialen voor de proeflessen persoonlijk bij alle leerlingen thuis langs gebracht. In de proeflessen werd hier veel gebruik van gemaakt en werd heel leuk meegedaan door de leerlingen. Het was een groot feest! Ook de live chat via de website werd heel goed gebruikt. Het chat-team van docenten en leerlingen is de hele ochtend druk geweest met het beantwoordden van vragen. Hopelijk heeft iedereen een goed beeld gekregen van onze prachtige school.

Online ouderavond

Ook de online ouderavond op dinsdag 19 januari is heel goed verlopen. Rond de 330 ouders hebben de livestream met presentaties gevolgd en het team van docenten, leerlingen en ouders die de vragen beantwoorden achter de chatbot kwamen handen tekort om alle vragen bij te houden. De ouderavond is in zijn geheel terug te kijken via onderstaande knop.

Kijk hier de ouderavond terug

Genoeg gezien? Meld je dan hier aan voor onze school.

Meld je aan voor onze school