fbpx

Agenda voorlichtingsmomenten

Kennismaken

Zit je in groep 7 of 8 en wil je weten hoe het bij ons op school is? Kom dan kennismaken met onze school en ons onderwijs op een Open Dag, Voorlichtingsavond of tijdens een van de online voorlichtingsmomenten. Let op: of de ingeplande fysieke voorlichtingsmomenten daadwerkelijk kunnen plaats vinden, hangt af van de situatie rondom corona.

Maandag- of woensdagmiddagen t/m half februari

15:45 tot 17:15 uur

Ateliers

Voor: Leerlingen uit groep 8
Kom je ook kennismaken met onze school en ons onderwijs? Onze Da Vinci Ateliers
zijn bedoeld om jou in korte tijd een indruk te geven van een van de verschillende vakken of speciale programma’s die wij op school aanbieden. De Ateliers waaruit je kunt kiezen zijn; KunstKlas Beeldend/Muziek/Dans/Theater, Science, Technasium en Bewegen & Sport. Als je geplaatst bent voor het Da Vinci Atelier waarvoor je je aangemeld hebt, ontvangen je ouders/verzorgers daarvan uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst per email een bericht. Mocht je toch niet (kunnen) komen, laat je het dan even weten? Dan kan een andere geïnteresseerde leerling alsnog geplaatst worden. Als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, verdwijnt de mogelijkheid tot inschrijven. Om zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid te geven aan een Atelier deel te nemen, vragen we je om niet meer dan 2 ateliers aan te geven. Heb je nog vragen vooraf? Mail naar ateliers@ldvleiden.nl


Aanmelden
19 januari dinsdag - 19:00 tot 21:00 uur

Voorlichtingsavond online

Voor: ouders/verzorgers groep 7 en 8
Beste ouders en leerlingen van groep 7 en 8, heb je onze website bekeken en ben je nieuwsgierig geworden naar onze school? Bij de Kager kán het! Wil je graag meer te weten komen over wat onze school jouw te bieden heeft? Meld je dan (ook) aan voor onze online voorlichtingsavond via deze link. Naast de online open dag op 16 januari organiseren wij op dinsdag 19 januari van 19.00 tot 21.00 uur speciaal voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8 een online voorlichtingsavond. Via een livestream kunnen jullie ons volgen. En natuurlijk kan je ook vragen stellen via chat. De vragen die worden beantwoord door een heus Bij-de-Kager-kán-het-panel! Na inschrijving krijg je voor 19 januari van ons een nieuwe link opgestuurd die je toegang geeft tot deze online open dag. Hebben jij of je ouders nog vragen? Bel dan naar 071-5154121 en vraag naar een teamleider van de brugklas of stuur een mail naar kager@ldvleiden.nl. Tot de 19e!

Aanmelden
28 januari donderdag - 19:30 tot 21:00 uur

Voorlichtingsavond Technasium online

Voor: ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7 en 8
Op zowel de open dag als de voorlichtingsavond wordt ruim aandacht besteed aan het Technasium. We organiseren echter ook een voorlichtingsavond uitsluitend over Technasium, zowel voor jou als voor je ouders. LET OP: In verband met de organisatie werken we met aanmelden voor deze avond. Als duidelijk is dat deze avond daadwerkelijk fysiek zal plaatsvinden, wordt dat hier vermeld. Er zal later een aanmeldformulier gepubliceerd worden.

Meer informatie volgt Aanmelden is (nog) niet mogelijk
Datum volgt

Online kennismaken Technasium

Voor: ouders en leerlingen
Tot half maart zullen wij online kennismakingsmomenten organiseren. Tijdens zo'n sessie van 16.00 uur tot 16.40 uur wordt er live vanuit de technasiumwerkplaats een presentatie gegeven door O&O-docenten samen met technasiumleerlingen. Je hebt vanzelfsprekend de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Aanmelden