fbpx

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor Da Vinci College Kagerstraat? Wacht dan niet langer en meld je aan via het online aanmeldformulier. Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult. Het formulier moet namelijk digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken. Het formulier is niet geschikt om op je mobiel of tablet in te vullen, dus neem er even de tijd voor achter je laptop of desktop. 

Brugklas 
Op Da Vinci College Kagerstraat kun je je aanmelden voor een van de volgende brugklassen: 

  • vwo-brugklas 
  • havo/vwo-brugklas 
  • mavo/havo-brugklas 

In welke klas je wordt geplaatst, wordt bepaald door de plaatsingscommissie. Op het aanmeldformulier kun je de namen van twee andere leerlingen opgeven, waarmee je graag in dezelfde klas geplaatst zou willen worden. 

Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je aan een kunstklasprogramma mee wil doen. 
Hiervoor moet je auditie doen. Je kunt je opgeven via onderstaande link: 

 Aanmelden voor kunstklasauditie

Zij-instroom 
Je kan je ook online aanmelden als zij-instromer via het andere aanmeldingsformulier. 

Toelichting ouder/verzorger 
Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldprocedure in overzichtelijke stappen. 

Let op: Aanmelding sluit op 15 maart 2022. 

  1. Om het online aanmelden te starten, dient u allereerst van 1 ouder/verzorger het e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Deze ouder/verzorger is vanaf dit moment eerste contactpersoon voor de aanmelding en dient het aanmeldingsformulier tevens te ondertekenen. Wij vragen u dit goed te controleren op juistheid. Voor de aanmelding is 1 handtekening van 1 ouder/verzorgen voldoende. 
  1. Selecteer het formulier waarvoor u uw kind wilt aanmelden.  
  1. Klik vervolgens op ‘Verder naar aanmelden’. U komt nu bij het online formulier. Velden die verplicht moeten worden ingevuld, worden aangeduid met een rood bolletje naast het veld.  
  1. Na het klikken op ‘Ondertekenen’ ontvangt u per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail. De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldingsformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van documenten, zoals het adviesblad van de basisschool en eventuele verklaringen. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen. 

Da Vinci College Kagerstraat 
071 5154121 
kager@ldvleiden.nl 

Meld je hier online aan voor onze school